Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Με λίγα λόγια..
Όλα ξεκίνησαν το 1976 με τον καπετάν Σταύρο, την κυρά Βασιλική, ένα καΐκι και μερικά τραπεζάκια δίπλα στη θάλασσα. Τα ψάρια από τα δίχτυα του καπετάν Σταύρου πήγαιναν κατευθείαν στην κουζίνα της κυρά Βασιλικής. Σε ένα μικρό και φιλόξενο χώρο υποδέχονταν τους καλοκαιρινούς μήνες τους ντόπιους αλλά και τους πρώτους επισκέπτες στο νησί όπου σταματούσαν για να απολαύσουν το απέραντο γαλαζοπρασινο τοπίο και ένα καλομαγειρεμένο πιάτο σπιτικό φαγητό .

Από το χτες στο σήμερα…
Η ταβέρνα Σταύρος μια οικογενειακή επιχείρηση πιστή στην παράδοση πέρασε όλα της τα μυστικά από γενιά σε γενιά. Κρατώντας αναλλοίωτη την ποιότητα θα μεταφέρει εσάς και τις αισθήσεις σας στο ιόνιο πέλαγος που σε συνδυασμό με τα αγνά και ντόπια υλικά που χρησιμοποιεί θα μαγέψει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Με τις μοναδικές της δημιουργίες από θαλασσινά και κρεατικά η ταβέρνα Σταύρος αποτελεί θεσμό στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. Σε ένα χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο συνδυάζοντας το χτες με το σήμερα αποτελεί σταθμό, όχι μόνο για τους ντόπιους αλλά και για τους τουρίστες. Ειδικά για όσους πλέουν στο ιόνιο, αφού προσφέρει δωρεάν αγκυροβόληση στην ιδιωτική πλωτή προβλήτα που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την ταβέρνα. Εκεί θα σας περιμένει το εξειδικευμένο προσωπικό μας έτοιμο να σας βοηθήσει με τον ελλιμενισμό του σκάφους σας και την ασφαλή αποβίβαση και επιβίβαση σε αυτό.

Καλή σας όρεξη!

ΦΡΕΣΚΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

Αν θέλετε τα καλύτερα θαλασσινά, θα σας επιτρέψουμε να επιλέξετε τον αστακό σας κατευθείαν από την θάλασσα η το καΐκι μας. Μόνο τα καλύτερα για εσάς!

ΥΓΙΕΙΝΟ ΦΑΓΗΤΟ

Η Ταβέρνα Σταύρος είναι περήφανη για το ότι χρησιμοποιεί μόνο τοπικά προϊόντα. Ελαιόλαδο, ντομάτες, ελιές, φέτα, άγρια χόρτα και τοπικό μέλι.

ΠΡΩΙΝΟ

Η Ταβέρνα Σταύρος με χαρά μπορεί να σας προσφέρει πρωινό κάθε πρωί όσο είναι δεμένο το σκάφος σας στην προβλήτα μας.

ΠΡΟΒΛΗΤΑ

Η Ταβέρνα Σταύρος διαθέτει δική της ιδιωτική προβλήτα όπου μπορείτε να δέσετε το σκάφος σας δωρεάν, ντουζ, ρεύμα και νερό. Επικοινωνήστε μαζί μας για κρατήσεις.

ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Η Ταβέρνα Σταύρος διαθέτει ιδιωτικό Πάρκινγκ για όλους τους πελάτες της. Η τέλεια λύση για εσάς, ειδικά τους πολυάσχολους μήνες.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΑΦΩΝ

Εάν θέλετε να βγείτε από τον κόλπο των Συβότων για την ημέρα, απλά μας ρωτήστε μας για την ενοικίαση βάρκας ή ταχύπλοων που διαθέτουμε στην προβλήτα μας.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Τι λένε οι άλλοι για εμάς